Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin insanın resmini görmek

Rüyada sevdiğin insanın resmini görmek

Rüyada sevdiğin insanın resmini görmek kinin ve nefretin son bulacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanın resmini gördüyseniz:

  • Sizin şanssızlığınızdan çok, çevrenizdeki birisinin başına gelen bir duruma üzülebilirsiniz.

Rüyada sevdiği insanın resmini görmek sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanın resmini görmek kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına delalet eder.

Rüyada insan resmi yapmak zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, yaşam standartlarının artacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünde insan resmi görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, bol nimete kavuşacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş insanın resmini görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada insan resmi çizmek sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, mutluluk gözyaşı dökeceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına inanılır.

Rüyada insan resmi görmek toplum için faydalı işler yapacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin resmini görmek maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments