Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan resmi görmek

Rüyada insan resmi görmek

Rüyada insan resmi görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, kazancın katlanacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Rüyada insan resmi gördüyseniz:

  • Yeni çevrelere girebilirsiniz veya yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Rüyada insan resmi görmek birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına delalet eder.

Rüyada insan resmi yapmak aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, birçok iş kapısının açılacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş insanın resmini görmek rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, pişmanlığa, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği insanın resmini görmek başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine işaret eder.

Rüyada gökyüzünde insan resmi görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada insan resmi çizmek destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanın resmini görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada ölen kişinin resmini görmek hayatı boyunca hep sevileceğine, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments