Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği erkek görmek

Rüyada sevdiği erkek görmek

Rüyada sevdiği erkek görmek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği erkek gördüyseniz:

  • Belli bir konu, karar veya macera hakkında tereddütleriniz varsa konuyu zorlamanın bir manası olmayabilir.

Rüyada karşılıksız sevdiği erkeği görmek hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi erkek çocuğunu sevmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin erkeği aldatmak işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine delalettir.

Rüyada ikiz erkek bebek sevmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, işlerine verimin hâkim olacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkeğin başkasıyla evlendiğini görmek fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin erkekle öpüştüğünü görmek fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği erkek görmek sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına işarettir.

Rüyada eski sevdiğin erkeği görmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments