Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi erkek çocuğunu sevmek

Rüyada kendi erkek çocuğunu sevmek

Rüyada kendi erkek çocuğunu sevmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi erkek çocuğunu sevmek gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren işlerin altı çiziliyor.

Rüyada erkek çocuğunu sevmek içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına alamet eder.

Rüyada erkek çocuğu sevmek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, her gün daha fazla dolacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına delalet eder.

Rüyada erkek çocuğu sevdiğini görmek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada kendi erkek çocuğunu sevmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine delalet eder.

Rüyada erkek çocuğunu sevdiğini görmek rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, başarılı bir kişi olacağına, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada küçük erkek çocuğu sevmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına delalet eder.

Rüyada küçük erkek çocuğunu sevmek hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzel erkek çocuğu sevmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments