Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği erkeği başkasıyla görmek

Rüyada sevdiği erkeği başkasıyla görmek

Rüyada sevdiği erkeği başkasıyla görmek uğradığı zararları telafi edeceğine, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği erkeği başkasıyla gördüyseniz:

  • Ayın ortasına doğru ailenizi ilgilendiren gergin ortamlar veya diyaloglar dikkat gerektiriyor.

Rüyada sevdiğin erkekle el ele tutuşmak ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına yorulur.

Rüyada sevdiği erkeğin ağladığını görmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine işarettir.

Rüyada bir erkeğin seni sevdiğini görmek güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, hidayete ermeyi de başaracağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine delalettir.

Rüyada güzel erkek çocuğu sevmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kızı başka bir erkekle görmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, iş projelerinin gerçek olacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği erkeğin parmağında yüzük görmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkekle yüzük takmak düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkeğin elini tutmak gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments