Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği çocuğun elini tutmak

Rüyada sevdiği çocuğun elini tutmak

Rüyada sevdiği çocuğun elini tutmak sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, rüya sahibinin elinin darlaşacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği çocuğun elini tutmak gördüyseniz:

  • Olan bitene yeni bir bakış açısıyla yaklaşmalısınız.

Rüyada sevdiği çocuğun elini tutmak çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin çocuğun elini tutmak kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada erkek çocuğun elini tutmak dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu elini tutmak elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına yorulur.

Rüyada çocuğun elini tutmak söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada bir çocuğun elini tutmak büyük kazanç elde edileceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada küçük çocuğun elini tutmak dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin elini sımsıkı tutmak beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments