Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun elini tutmak

Rüyada çocuğun elini tutmak

Rüyada çocuğun elini tutmak maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğun elini tutmak gördüyseniz:

  • Sayılan başlıklarda bitişler, kopuşlar veya başlangıçlar söz konusu olabilir.

Rüyada bir çocuğun elini tutmak fırsatların elden kaçacağına, malının artmasını sağlayacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğu elini tutmak çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin çocuğun elini tutmak çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına işaret eder.

Rüyada erkek çocuğun elini tutmak evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine inanılır.

Rüyada çocuğun elini tutmak bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği çocuğun elini tutmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, çok resmi görevlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada küçük çocuğun elini tutmak sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Rüyada düşen çocuğu tutmak aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, yenileceğine, şifa bulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments