Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin çocuğun elini tutmak

Rüyada sevdiğin çocuğun elini tutmak

Rüyada sevdiğin çocuğun elini tutmak onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin çocuğun elini tutmak gördüyseniz:

  • Güvenilir ortak ya da iş birlikçilerinizden bilgi saklamamalı, gereksiz kişilere bazı tüyolar vermemelisiniz.

Rüyada sevdiğin çocuğun elini tutmak elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, malının ve aşının da çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği çocuğun elini tutmak iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına işaret eder.

Rüyada erkek çocuğu elini tutmak evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun elini tutmak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük çocuğun elini tutmak sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğun elini tutmak yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına tabir olunur.

Rüyada bir çocuğun elini tutmak aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, her zaman şükür içinde olacağına, iftiraya uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği insanın elini tutmak büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments