Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakları bağlı güvercin görmek

Rüyada ayakları bağlı güvercin görmek

Rüyada ayakları bağlı güvercin görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, kızı olanların da gelin edeceğine, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, hayırla yad etmeye rivayet eder.

Rüyada ayakları bağlı güvercin gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda güç mücadeleleri veya şov yapan kişilerle uğraşılar söz konusu olabilir.

Rüyada ayağı bağlı güvercin görmek umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakları bağlı güvercin görmek hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, güzel ve yaşanılır hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bağlı güvercin görmek büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına tabir olunur.

Rüyada ayağı bağlanmak evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, umutlarının yarım kalmayacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına delalet eder.

Rüyada ayağından bağlanmak maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakları bağlanmak aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına işaret eder.

Rüyada ayağı bağlı tavuk görmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada ayakları bağlı olmak rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments