Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağı bağlı tavuk görmek

Rüyada ayağı bağlı tavuk görmek

Rüyada ayağı bağlı tavuk görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına delalettir.

Rüyada ayağı bağlı tavuk gördüyseniz:

  • Aslen çok olası görünmese bile, yapılması gereken değişikliklere zaman ayırmanız faydalı olacağa benziyor.

Rüyada ayağı bağlı tavuk görmek zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eli ayağı bağlanmak kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına delalettir.

Rüyada ayakları bağlı olmak öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada ayağından bağlanmak talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada ayakları bağlı güvercin görmek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine alamet eder.

Rüyada ayakları bağlanmak aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına delalet eder.

Rüyada ayakları bağlı at görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada ayakları bağlı koyun görmek verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments