Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bağlı güvercin görmek

Rüyada bağlı güvercin görmek

Rüyada bağlı güvercin görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına yorulur.

Rüyada bağlı güvercin gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi yakın ilgi beklerken, sizin işlerinizle fazla uğraşmanız, biraz da gözünüzün dışarıda olması onun kırılmasına neden olabilir.

Rüyada ayağı bağlı güvercin görmek ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ayakları bağlı güvercin görmek sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine delalettir.

Rüyada bağlı güvercin görmek borcunun kalmayacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine işarettir.

Rüyada ellerinin bağlı olduğunu görmek sevinçli ve güzel günler görüleceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada üzüm ve bağ görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada elleri bağlı insan görmek problemleri teker teker çözeceğine, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada başörtüsünü bağlayamamak yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada birini bağlanmış görmek sevindirici olaylar yaşayacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments