Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği çocuğa sarılmak

Rüyada sevdiği çocuğa sarılmak

Rüyada sevdiği çocuğa sarılmak maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği çocuğa sarılmak gördüyseniz:

  • Dikkatinizi herhangi bir konuya odaklayabilmeniz oldukça zordur.

Rüyada sevdiğin çocuğa sarılmak sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği çocuğa sarılmak askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği çocuğa sarıldığını görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğuna sarılmak yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkek çocuğa sarılmak ün sahibi olacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine alamet eder.

Rüyada çocuğuna sarılıp ağlamak yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine inanılır.

Rüyada çocuğa sarılıp ağlamak ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, bol dua edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu kefene sarılı görmek aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, yüksek bir makamı olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments