Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özürlü çocuğa sarılmak

Rüyada özürlü çocuğa sarılmak

Rüyada özürlü çocuğa sarılmak işlerini yoluna koymayı başaracağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, kendisi ile baş başa kalacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına işaret etmektedir.

Rüyada özürlü çocuğa sarılmak gördüyseniz:

  • Uzun süreli beraberlikler sınanabilir.

Rüyada özürlü çocuğa sarılmak hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, zarar göreceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada doğacak çocuğunu özürlü görmek hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada özürlü çocuğu olduğunu görmek o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, aylık gelirinin artacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına delalet eder.

Rüyada özürlü çocuğa yardım etmek sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine işarettir.

Rüyada çocuğunun özürlü olduğunu görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına rivayet eder.

Rüyada özürlü çocuğu görmek ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada özürlü çocuğa bakmak zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada özürlü erkek çocuğu görmek ömür boyu devam edeceğine, aksiliklerin son bulacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments