Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği birine sarılmak

Rüyada sevdiği birine sarılmak

Rüyada sevdiği birine sarılmak orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği birine sarılmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda risk alma eğiliminde olabilir veya evde sorun yaratabilecek konulara dahil olabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiye sarıldığını görmek manevi olarak ferahlayacağınıza, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğine sarılıp ağladığını görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin biriyle sarılmak çektiği eziyetle baş başa kalacağına, dertlerinin günden güne artacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğiniz kişiye sarılmak işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada sarı köpek sevmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğini başkasıyla sarılırken görmek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına delalettir.

Rüyada sevdiğine sarılarak ağlamak iyiliklerden yüz çevirmeye, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği adamla sarılmak hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments