Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği adamla telefonda konuşmak

Rüyada sevdiği adamla telefonda konuşmak

Rüyada sevdiği adamla telefonda konuşmak sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, yetkili bir göreve atanacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği adamla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki bir kişi nedeniyle duygusal açıdan kendinizi kötü hissedebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin adamla telefonda konuşmak çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, her zaman sevgi göreceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği adamla telefonda konuşmak yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin insanla telefonla konuşmak üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin biriyle telefonla konuşmak aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği erkekle telefonda konuşmak geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin biriyle telefonda konuşmak sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin erkekle telefonda konuşmak o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyle telefonda konuşmak yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, onu borçtan kurtaracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments