Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin biriyle telefonla konuşmak

Rüyada sevdiğin biriyle telefonla konuşmak

Rüyada sevdiğin biriyle telefonla konuşmak gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, içini açmaya karar vereceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin biriyle telefonla konuşmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri, belli bir malınızı veya ilişkinizi ilgilendiren konularda olmasını istediğiniz değişiklikleri tartışabilirsiniz.

Rüyada sevdiği kişiyle telefonda konuşmak emellere ulaşılacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği insanla telefonda konuşmak yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, kendisini mutsuz edeceğine, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine yorulur.

Rüyada sevdiği kızla telefonda konuşmak ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin insanla telefonda konuşmak şansın yüze güleceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği biriyle telefonda konuşmak etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kızla telefonda konuşmak sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinle telefonda konuşmak bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, büyük işlere girileceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin adamla telefonda konuşmak huzur ve mutluluk bulacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments