Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği adamın çocuğunu görmek

Rüyada sevdiği adamın çocuğunu görmek

Rüyada sevdiği adamın çocuğunu görmek ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, layık olduklarına sahip olacağına, parasının ve malının da artacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine delalettir.

Rüyada sevdiği adamın çocuğunu gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız yeni insanlar veya bazı kişiler hayatınızın farklı alanlarında size ufak büyüklü şanslar getirebilir.

Rüyada sevdiği adamın çocuğunu görmek kötü durumlara düşürüleceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin adamın çocuğunu görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine delalettir.

Rüyada sevdiği adamın başkasıyla evlendiğini görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, çok yıpranacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin adamı ağlarken görmek işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği adamın annesini görmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, başarıyla geleceğine yorulur.

Rüyada sevdiği adamı öpmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine işarettir.

Rüyada sevdiği adamı görmek şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, arif kimselerden sayılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği adamın parmağında alyans görmek isteklerini yerine geleceğine, hayat kalitesinin de yükseleceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments