Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği adam görmek

Rüyada sevdiği adam görmek

Rüyada sevdiği adam görmek bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, kötü karakterli bir kadına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada sevdiği adam gördüyseniz:

  • Olmadık bir şekilde daha duyarsız olmaya çalışıyor olabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin adamla evlenmek miras konularında sıkıntılar çıkacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine yorulur.

Rüyada sevdiği adamla sarılmak akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin adama kavuşmak çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamdan kaçmak kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına delalettir.

Rüyada sevdiği adamla telefonda konuşmak ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, geleceğin güzel olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin adamla sarılmak böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin adamla öpüştüğünü görmek yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği adamla konuşmak işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments