Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin adamla öpüştüğünü görmek

Rüyada sevdiğin adamla öpüştüğünü görmek

Rüyada sevdiğin adamla öpüştüğünü görmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, inancından sapacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, günahtan temizlenmeye rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamla öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Mutlu olmak istiyorsanız, ilk önce siz bir adım atmalısınız.

Rüyada sevdiği adamla konuşmak ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamla yemek yemek sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği adama sarılmak her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin adamla uyumak kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin adamla telefonda konuşmak eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin adama sarılmak yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin adamdan hamile kalmak işinde en iyisi olacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, kalbini tekrar hayata açacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği adamla evlenmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, güzel günler yaşayacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments