Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin adamdan kaçmak

Rüyada sevdiğin adamdan kaçmak

Rüyada sevdiğin adamdan kaçmak maddi imkânlarının artacağına, lüks şekilde yaşayacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, hastaysa şifa bulacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin adamdan kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı olayların gidişatını sizin diğerlerine olan davranışlarınız belirliyor.

Rüyada sevdiğin adamdan kaçmak ödemelerini yapamaz hale geleceğine, güzel bir hayatı olacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine inanılır.

Rüyada silahlı adamlardan kaçmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada yabancı adamlardan kaçmak daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına alamet eder.

Rüyada adam öldürüp polisten kaçmak üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir adamdan kaçmak Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, parasız ve işsiz kalacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir adamla kaçmak ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, isabetli adımlar atacağına delalettir.

Rüyada çirkin adamdan kaçmak hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bi adamdan kaçmak zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments