Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğin birini kovalamak

Rüyada sevmediğin birini kovalamak

Rüyada sevmediğin birini kovalamak endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına inanılır.

Rüyada sevmediğin birini kovalamak gördüyseniz:

  • Kendi gayretinizden çok şansınızın güzelliği nedeniyle istediğiniz sonuçlara ulaşabileceksiniz.

Rüyada sevmediğin birini kovalamak sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevmediğin bir erkeği görmek en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada sevmediği bir arkadaşı görmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına delalet eder.

Rüyada sevmediğin birini ağlarken görmek hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, ekmeğine leke süreceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada sezeryanla erkek bebek doğurmak içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, imkânların çok daha iyi olacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada seven görmek gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, kendisiyle de gururlanacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sevmediğin biriyle yakın olmak kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine delalet eder.

Rüyada sevmediğin bir insanı görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments