Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sesli sesli ağlamak

Rüyada sesli sesli ağlamak

Rüyada sesli sesli ağlamak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, iyilik görüleceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, işlerin bir anda azalacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına delalettir.

Rüyada sesli sesli ağlamak gördüyseniz:

  • Belli gruplara dahil olmanız ileride size büyük şans getirebilir.

Rüyada çok sesli ağlamak bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine inanılır.

Rüyada yüksek sesle ağlamak yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine alamet eder.

Rüyada ölünün arkasından sessizce ağlamak algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sesi çıkmadan ağlamak Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüye sessizce ağlamak çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye sesli ağlamak çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada sesli şekilde ağlamak kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına inanılır.

Rüyada sessizce ağlamak çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments