Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ses kısıklığı görmek

Rüyada ses kısıklığı görmek

Rüyada ses kısıklığı görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, zor durumda kalacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına alamet eder.

Rüyada ses kısıklığı gördüyseniz:

  • Doğru seçimler yapmanız gereken zamanlar.

Rüyada kısık sesle konuşmak sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, şansının döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ses kısıklığı görmek ondan şifa göreceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kısık sesle ağlamak hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına işaret eder.

Rüyada çekiç sesi duymak yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına tabir olunur.

Rüyada vakitsiz ezan sesi duymak kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada camiden ezan sesi duymak ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçak sesi duymak rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada sesler duymak onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments