Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısık sesle konuşmak

Rüyada kısık sesle konuşmak

Rüyada kısık sesle konuşmak kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kısık sesle konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapılması gerekiyorsa diğerlerinin değil, sizin istediğiniz değişiklikler olmasına gayret edin.

Rüyada kısık sesle konuşmak yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, kendisine uğur getireceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına inanılır.

Rüyada ses kısıklığı görmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kısık sesle ağlamak neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, istediği noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada alçak sesle konuşmak bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada bir sesle konuşmak işinde istediği başarıyı elde edeceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada sesli konuşmak gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine işarettir.

Rüyada sessiz konuşmak yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine inanılır.

Rüyada yüksek sesle konuşmak gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments