Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekiç sesi duymak

Rüyada çekiç sesi duymak

Rüyada çekiç sesi duymak uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada çekiç sesi duymak gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenmek veya gereğinden fazla işle uğraşma ihtiyacı duymak sakıncalı olabilir.

Rüyada çekiç sesi duymak arkasından iyi konuşulacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, elindekileri de yitireceğine işaret eder.

Rüyada çekiç almak yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine yorulur.

Rüyada elinde çekiç görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada çekiçle birini öldürmek hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çekiçle ceviz kırmak özgüveninin artacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına tabir olunur.

Rüyada çekiçle birini dövmek nazara geleceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Rüyada çekiçle adam öldürmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bir sebeple başka yollar aranacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada çekiç atmak böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, kısmetinizin açılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments