Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve böcek girdiğini görmek

Rüyada eve böcek girdiğini görmek

Rüyada eve böcek girdiğini görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, hayır duaları alacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine işarettir.

Rüyada eve böcek girdiğini gördüyseniz:

  • Genel olarak değişik aksiliklere, engellemelere, yolculuklarda şanssızlıklara açıksınız.

Rüyada eve böcek girdiğini görmek tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada kulağına böcek girdiğini görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine delalet eder.

Rüyada ağzına böcek girdiğini görmek zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına tabir olunur.

Rüyada devenin eve girdiğini görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, çok başarılı işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada deniz suyunun eve girdiğini görmek uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, rahat bir nefes alacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada eve hırsızın girdiğini görmek yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına işaret eder.

Rüyada dalgaların eve girdiğini görmek rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına işaret eder.

Rüyada farenin eve girdiğini görmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments