Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serçe yavrusu yakalamak

Rüyada serçe yavrusu yakalamak

Rüyada serçe yavrusu yakalamak işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, huzurlu günlerin geleceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine işarettir.

Rüyada serçe yavrusu yakalamak gördüyseniz:

  • Yeni şeylere başlamak, insanlardan bazı şeyler istemek veya yeni projeleri yürürlüğe koymak gibi şeylerden kaçınmalı, bunun yerine elinizde olanları düzeltmeye, tamamlamaya gayret etmelisiniz.

Rüyada serçe yavrusu yakalamak fakirlik ve yokluk göreceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına yorulur.

Rüyada yavru serçe görmek güzelleşeceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada serçe yavruları görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada serçe kuşu yavrusu görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada serçe yavrusu görmek hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine delalettir.

Rüyada keklik yavrusu yakalamak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ördek yavrusu yakalamak sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, güçten ve takatten düşeceğine, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına rivayet eder.

Rüyada yavru ördek yakalamak işlerin de yolunda gideceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments