Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeftali ağacından şeftali yemek

Rüyada şeftali ağacından şeftali yemek

Rüyada şeftali ağacından şeftali yemek herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, zor durumların sona ereceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeftali ağacından şeftali yemek gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada ağaçtan şeftali yemek yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeftali ağacından şeftali yemek sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada ağaçtan şeftali koparıp yemek işlerin ters gideceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, fırsatların elden kaçırılacağına tabir olunur.

Rüyada şeftali ağacından şeftali koparmak yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan şeftali toplamak ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada ağacında şeftali görmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada şeftali ağacında şeftali görmek kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçta şeftali görmek çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments