Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeftali ağacı görmek

Rüyada şeftali ağacı görmek

Rüyada şeftali ağacı görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, maddi olanakların artacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada şeftali ağacı gördüyseniz:

  • Bakış açınızı diğerlerinin anlayabileceği şekilde geliştirebilirsiniz.

Rüyada şeftali ağacı diktiğini görmek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağacında şeftali görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan şeftali koparıp yemek düşmanlarla beraber oturmaya, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine işarettir.

Rüyada şeftali ağacından şeftali koparmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına inanılır.

Rüyada şeftali ağacında şeftali görmek zor bir hayat sürmeye başlayacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeftali ağacından şeftali toplamak hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına yorulur.

Rüyada şeftali ağacının çiçek açtığını görmek üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine delalet eder.

Rüyada ağaçta şeftali görmek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments