Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeftali ağacından şeftali koparmak

Rüyada şeftali ağacından şeftali koparmak

Rüyada şeftali ağacından şeftali koparmak yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şeftali ağacından şeftali koparmak gördüyseniz:

  • Belli düzenlemeler yapmanın veya belli düzenlemelerin ya da anlaşmaların zamanı geldiğini hissettiren olaylar yaşanabilir.

Rüyada şeftali ağacı diktiğini görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeftali ağacından şeftali toplamak iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada ağacında şeftali görmek işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada şeftali ağacı görmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, onunla güzel bir ilişki kuracağına, sorunların artacağına işaret eder.

Rüyada ağaçtan şeftali koparıp yemek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, emeklerinin heba olacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeftali ağacı dikmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine tabir olunur.

Rüyada şeftali ağacına çıkmak eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, kavgaların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaçta şeftali görmek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments