Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeftali ağacında şeftali görmek

Rüyada şeftali ağacında şeftali görmek

Rüyada şeftali ağacında şeftali görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeftali ağacında şeftali gördüyseniz:

  • Sizi veya sevdiğiniz kişileri mutlu edecek şeyler aramak size çok şey kazandırabilir.

Rüyada şeftali ağacına çıkmak üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, ekmeğinin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada ağaçtan şeftali koparıp yemek çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, kurulu düzeninin olacağına delalettir.

Rüyada ağaçtan şeftali koparmak kazancını artıracağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada şeftali ağacının çiçek açtığını görmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, işlerinin kötüye gideceğine tabir olunur.

Rüyada ağaçtan şeftali toplamak alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada şeftali ağacından şeftali koparmak ruhunun dinleneceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeftali ağacında şeftali görmek daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada şeftali ağacı görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kısmetlerinin bol olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments