Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serçe olmak

Rüyada serçe olmak

Rüyada serçe olmak yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada serçe olmak gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada omzuna serçe konmak kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada serçe olmak konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, rahatının yerine geleceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada serçenin konuştuğunu görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, pişman olacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek serçe görmek hayırlı gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, büyük atılımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada serçe ve muhabbet kuşu görmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada serçenin ısırdığını görmek günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine işarettir.

Rüyada serçenin eve girdiğini görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada serçeye su içirmek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments