Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serada sebze görmek

Rüyada serada sebze görmek

Rüyada serada sebze görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada serada sebze gördüyseniz:

  • Rutin dışına çıkabilirsiniz.

Rüyada serada sebze görmek lüksüne de lüks katacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sebze serası görmek tüm düzenin alt üst olacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına alamet eder.

Rüyada sera görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada serada domates görmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına delalet eder.

Rüyada çiçek serası görmek dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada salatalık serası görmek hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine inanılır.

Rüyada yeşil meyve ve sebze görmek geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına işarettir.

Rüyada sebzeler görmek hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments