Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçek serası görmek

Rüyada çiçek serası görmek

Rüyada çiçek serası görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, gerçek mutluluğu tadacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiçek serası gördüyseniz:

  • İşinizi veya evinizi ilgilendiren konularda tansiyonu arttıran değil, düşüren bir eğilimde olmanızda fayda var.

Rüyada çiçek serası görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sebze serası görmek rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada sera görmek başarısının artacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada serada domates görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, fırsatların elden kaçırılacağına tabir olunur.

Rüyada salatalık serası görmek sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada serada sebze görmek onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ağaçtan beyaz çiçek toplamak iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada dökülmüş çiçek görmek bilmediği duyguları tadacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments