Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sebze serası görmek

Rüyada sebze serası görmek

Rüyada sebze serası görmek onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, beklenen mirasın alınacağına, şansın yüze güleceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, malında azalmaya, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada sebze serası gördüyseniz:

  • Çarpıcı yardım veya jestler söz konusu olursa kabul etmemek için bahane aramamalısınız.

Rüyada serada sebze görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sebze serası görmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine delalettir.

Rüyada salatalık serası görmek rızkının sonsuz olacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine delalet eder.

Rüyada serada domates görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, hasta ise daha kötüye gideceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada çiçek serası görmek kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, masa başı bir işe gireceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada sera görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, huzurunun yerinde olacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sebze yemekleri görmek edilen duaların kabul olacağına, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada meyve ve sebze bahçesi görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, sağlık sorunlarının artacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments