Rüyada sera görmek

Rüyada sera görmek dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamının tazeleneceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sera gördüyseniz:

  • Sizden istenen şeyleri gerçekten yapmak istemiyorsanız, fikirlerinizi bir şekilde ifade etmenizde fayda var.

Rüyada sera görmek sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada serada domates görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine alamet etmektedir.

Rüyada salatalık serası görmek yeni bir işte tartışma yaşanacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına işaret eder.

Rüyada sebze serası görmek yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada serada sebze görmek maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına işaret eder.

Rüyada çiçek serası görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top