Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sepette patates görmek

Rüyada sepette patates görmek

Rüyada sepette patates görmek yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, prestij sahibi olunacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, rahatının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada sepette patates gördüyseniz:

  • Sizin işlere karışmanız veya ağırlığınızı hissettirmeniz işlerin farklı yöne gitmesine neden olabilir.

Rüyada sepette patates görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sepetle yumurta görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine delalettir.

Rüyada sepette çilek görmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir sepet dolusu yumurta görmek zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, haramdan ve zinadan uzak duracağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine işarettir.

Rüyada sepet almak bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sepette bebek görmek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, işten yana kısmetinin kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kına sepeti görmek böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına yorulur.

Rüyada sepette armut görmek ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments