Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sepet dolusu yumurta görmek

Rüyada bir sepet dolusu yumurta görmek

Rüyada bir sepet dolusu yumurta görmek işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir sepet dolusu yumurta gördüyseniz:

  • Emlakla ilgili veya evinizi ilgilendiren diğer konulara daha fazla vakit ayırmalısınız.

Rüyada bir sepet dolusu yumurta görmek rahat bir hayata sahip olmaya, başarısızlıklara düşeceğine, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine rivayet eder.

Rüyada sepet dolusu yumurta görmek bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada sepet dolusu gül görmek işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada sepet dolusu kiraz görmek arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada sepet dolusu zeytin görmek üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sepet dolusu meyve görmek hem itibar edineceğine, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına alamet eder.

Rüyada sepet dolusu balık görmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir sepet dolusu gül görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, güzel bir hayat süreceğine, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments