Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sepette armut görmek

Rüyada sepette armut görmek

Rüyada sepette armut görmek yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, makamının sarsılmayacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine işaret eder.

Rüyada sepette armut gördüyseniz:

  • Para konularında savurganlığa varacak kadar eli bol ya da cimriliğe varacak kadar eli sıkısınız.

Rüyada sepette armut görmek hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına işarettir.

Rüyada bir sepet elma görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına rivayet eder.

Rüyada sepetli motor görmek ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine delalettir.

Rüyada bir sepet dolusu yumurta görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada sepet yumurta görmek günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, özgüveninin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada sepette beyaz yumurta görmek üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boş sepet görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada kına sepeti görmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, dileklerinin yerine geleceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments