Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sepetle yumurta görmek

Rüyada sepetle yumurta görmek

Rüyada sepetle yumurta görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, iki tarafın da çok sevineceğine, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sepetle yumurta gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden beklentileriniz varsa hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Rüyada sepet içinde çok yumurta görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada sepet içinde yumurta görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, büyük bir adım atılacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine inanılır.

Rüyada sepette beyaz yumurta görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sepetin içinde yumurta görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına işarettir.

Rüyada yumurta sepeti görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına delalettir.

Rüyada sepetle yumurta toplamak sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sepetle yumurta görmek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sepet yumurta görmek sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments