Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sepet almak

Rüyada sepet almak

Rüyada sepet almak güven kaybı yaşanacağına, yenileceğine, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada sepet almak gördüyseniz:

  • Kişisel kararlarınızı uygulamaya dökmemek için bin türlü bahane bulmaya hazır bir durumdasınız.

Rüyada mandal sepeti görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, kötü halin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sepetin içinde bebek görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine işaret eder.

Rüyada siyah sepet görmek insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, kimseyle konuşmayacağına tabir olunur.

Rüyada sepette çiçek görmek korkularının ve kuruntularının biteceğine, sorunların elbirliği ile aşılacağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına işaret eder.

Rüyada sepetle uçmak yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, kolaylıklara kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sarı sepet görmek hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, varlık içinde yaşayacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sepet yumurta görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, elinin darlık görmeyeceğine, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine işarettir.

Rüyada sırtında sepet görmek hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, talihin yüze güleceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments