Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zil takıp oynamak

Rüyada zil takıp oynamak

Rüyada zil takıp oynamak işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, imkanlarının genişleyeceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, kendisine ev alacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada zil takıp oynamak gördüyseniz:

  • Kıskanç ya da sizi yanlış yönlendiren kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada zil takıp oynamak kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada zille oynamak yeni ilişkiler kurulacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, kolaylıklara kavuşacağına inanılır.

Rüyada telefon zili duymak herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına alamet eder.

Rüyada zilgit çalmak özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada zilzal suresi okumak zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada zil sesi duymak gelişim içine girileceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ev ziline basmak sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapı ziline basmak haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kazanç kapılarının kapanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments