Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada semerli eşek görmek

Rüyada semerli eşek görmek

Rüyada semerli eşek görmek çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, zenginliğe, kazancının da azalacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına alamet eder.

Rüyada semerli eşek gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirmek zorunda hissetmeniz üzerinizde baskı yaratabilir.

Rüyada semersiz eşeğe binmek çok zor bir yoldan geçeceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine rivayet eder.

Rüyada semerli eşek görmek borçlarının kapanacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, kalkınacağına işarettir.

Rüyada semerli eşeğe binmek sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşek semeri görmek maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada at semeri görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada semer görmek yeni bir alışkanlık edinileceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına işarettir.

Rüyada semersiz at görmek bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, kolaylık sağlayacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına alamet eder.

Rüyada semersiz ata binmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments