Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada semer görmek

Rüyada semer görmek

Rüyada semer görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, hem de çok üzüleceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına delalettir.

Rüyada semer gördüyseniz:

  • Anlaşmalarınızın, resmi belgelerinizin veya kişisel evraklarınızın üzerinden geçmeniz bütçe yapmanızı veya para biriktirmenizi sağlayabilir.

Rüyada semersiz ata binmek ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada semerli eşeğe binmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, iş hayatında saygı göreceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada semer görmek maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada semerli eşek görmek elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına yorulur.

Rüyada semersiz at görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine delalet eder.

Rüyada at semeri görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, daha zengin hale geleceğine delalet eder.

Rüyada eşek semeri görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada semersiz eşeğe binmek iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, fenalıkta bulunmaya, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments