Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at semeri görmek

Rüyada at semeri görmek

Rüyada at semeri görmek borçlarını bitireceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine delalet eder.

Rüyada at semeri gördüyseniz:

  • Enerji tüketici fiziksel aktiviteler mesela değişik sporlar yapmak, koşmak, bisiklete binmek için iyi bir zamandır.

Rüyada semersiz at görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada at semeri görmek kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada semersiz eşeğe binmek kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına yorulur.

Rüyada semerli eşek görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine delalet eder.

Rüyada semer görmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada eşek semeri görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine alamet eder.

Rüyada semersiz ata binmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, işlerin düzgün gideceğine, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine delalet eder.

Rüyada semerli eşeğe binmek kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments