Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada selden zarar görmek

Rüyada selden zarar görmek

Rüyada selden zarar görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada selden zarar gördüyseniz:

  • Çok fazla konuyla aynı anda ilgilenmek zorunda olmanız veya idealist yaklaşımlarınız olası maddi kazanımlara zarar verebilir.

Rüyada selden zarar görmek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına delalettir.

Rüyada selden zarar görmemek dileklerinin de kabul olacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada zarar etmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeytana zarar vermek zorluk ve zahmete düşeceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına tabir olunur.

Rüyada zararsız deprem görmek zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine delalet eder.

Rüyada yağmurdan zarar görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, canın derdine düşeceğine, sıkıntısından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada zararsız örümcek görmek dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, zorluklarının kalmayacağına delalet eder.

Rüyada zararsız yılan görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments