Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zararsız aslan görmek

Rüyada zararsız aslan görmek

Rüyada zararsız aslan görmek Allah’ın kendisinden yana olacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına inanılır.

Rüyada zararsız aslan gördüyseniz:

  • İşinizi veya sağlığınızı ilgilendiren düzenlemeler veya anlaşmalar size uyacak şekilde şekillendiriliyor.

Rüyada zararsız aslan görmek mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına tabir olunur.

Rüyada zarar görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeytanın zarar verdiğini görmek sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına işaret eder.

Rüyada arabama zarar verdiğini görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına delalettir.

Rüyada maddi zarara uğramak sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yolunun açılacağına, başarılı ve kazançlı olacağına işaret eder.

Rüyada cinlerden zarar görmek çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, Allah’a dua edeceğine delalettir.

Rüyada yağmurdan zarar görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine inanılır.

Rüyada zarar vermeyen köpek görmek üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments