Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde zararsız yılan görmek

Rüyada evde zararsız yılan görmek

Rüyada evde zararsız yılan görmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, dertlerinin biteceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada evde zararsız yılan gördüyseniz:

  • Başkalarının anlattıklarına güvenerek karar almamanızda fayda var.

Rüyada evde zararsız yılan görmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada küçük zararsız yılan görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, buna rağmen kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada zararsız yılan görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada zarar vermeyen yılan görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada zararsız yılanlar görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada zararsız timsah görmek uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına delalettir.

Rüyada selden zarar görmek fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına yorulur.

Rüyada şeytana zarar vermek pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, hedeflerine yaklaşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments