Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lokum ve şeker görmek

Rüyada lokum ve şeker görmek

Rüyada lokum ve şeker görmek size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lokum ve şeker gördüyseniz:

  • Zamanınızı, tecrübelerinizi veya bilginizi paylaşmak konusunda istekli olursanız reddedilmesi zor bir teklif söz konusu olabilir.

Rüyada lokum şekeri yemek hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına işaret eder.

Rüyada lokum şekeri görmek kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, yeni kısmetlere nail olacağına alamet eder.

Rüyada şeker lokum görmek namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada şeker ve lokum görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine delalettir.

Rüyada lokum ve şeker görmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine delalettir.

Rüyada şeker lokum dağıtmak makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, zorlukları atlatacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada şeker ve lokum yemek sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine inanılır.

Rüyada çikolata ve lokum görmek kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments