Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada montunu bir yerde unutmak

Rüyada montunu bir yerde unutmak

Rüyada montunu bir yerde unutmak işlerinin düzeleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, dünya malı edineceğine delalet eder.

Rüyada montunu bir yerde unutmak gördüyseniz:

  • İyimser olmaya çalışın.

Rüyada montunu bir yerde unutmak kişinin gönlünün ferahlayacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına rivayet eder.

Rüyada montunu unutmak çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, içinin hafifleyeceğine, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada cüzdanı bir yerde unutmak kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada ayakkabıyı bir yerde unutmak birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çantayı bir yerde unutmak eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada çantasını bir yerde unutmak kadim dostlar edineceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına yorulur.

Rüyada telefonunu bir yerde unutmak uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına inanılır.

Rüyada çocuğunu bir yerde unutmak oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, hayatın tadına varacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments